Om oss

234648423_418702179573364_8565324689850100422_n_edited.jpg

Vi er to interiør glade damer på 32 og 53 år med drømmen om å utføre det lille ekstra for og til et hvert hjem. I over 10 år har interiør vært noe vi har jobbet aktivt med. I all vår tid har hus og hjem vært en stor lidenskap og glede i vårt liv. Det gjør oss oppriktig glad når vi kan skape en lun og deilig atmosfære der man oppholder seg mest. Det å gå fra rom til rom og smile fordi man er så stolt, det er stort og gir en god følelse.

 

Vi elsker farger og tekstil så det å se hva som kan blandes sammen og skape noe ut fra det er alltid like moro. Siden 2017 har det å style hus og hjem vært noe vi har fått den store glede av å jobbe mer med, og ettersom nettet er blitt større pga situasjonen i verden de to siste årene har vi hatt x-antall veiledninger digitalt og etterspørselen har vokst. Spørsmålet man ofte stiller seg selv når man ønsker å forandre noe, eller gjøre klart et hjem for salg er.

 

Hvilken rom burde man legge mest i? Vi liker å si at kjøkkenet og stuen er hjemmet sitt samlingspunkt og skal fylle mange ulike funksjoner og behov. Dette er plassen vi lager mat, ber inn til besøk, spiser, gjør lekser, arbeider og i tillegg skal vi gjerne slappe av, se litt på tv, lese, prate og finne roen etter å ha kommet hjem. Vi velger derfor alltid å innrede åpne og delte rom i ulike soner, noe som vil gi rommet den beste funksjon. Vi hjelper deg derfor å skape så fungerende rom som mulig etter dine behov og ønsker.

 

Bad og soverom er to rom man ønsker at skal skape en følelse av indre ro. Fargevalg og lunhet er noe vi er ekstra opptatt av, samt plassering av møbler og detaljer knyttet til disse rommene. Små detaljer kan i mange tilfeller gjøre mye, rett fargevalg på veggen kan i mange tilfeller ha mye å si.

 

Soverommet er det rommet du tilbringer mest tid i, her skal du finne din indre ro, hente deg inn og hvile etter travle dager. Derfor må det innredes med kjærlighet og omsorg. Soverommet skal være et rom der du kan trekke deg tilbake for å hente ny energi og kraft. Vi pleier alltid å si at man skal begynne med å ta bort alt som ikke tilhører eller høre hjemme på et soverom og jobbe for en rolig atmosfære. Fjern alt du har gjemt åpent i rommet, som for eks oppe på skapet, samlet under sengen eller gjemt bak døren. Ved å finne gode oppbevarings løsninger og kvitte seg med alt unødvendig er du på god vei og du vil selv se hvor mye enkle grep kan gjøre i et rom! Myk deilig tekstil og en rolig fargepalett er ofte nøkkelen til et soverom med trivsel og ro.

 

På badet liker vi uavhengig størrelsen og skape en deilige SPA oase. Godt system, noen flotte knagger, kurver, myke håndkler og et deilig duftlys kan gjøre mye.. Det er ikke alltid så mye som skal til.

 

Det er også like viktig å innrede rom for de minste og tenåringen i huset, og hva er ikke mer moro enn å glede våre små og store med nettopp dette. Det å skape et rom som kan følget barnet i mange år er ofte en liten utfordring, for hva skal man velge? Ved å kjøpe møbler som enkelt kan males, flyttes eller endres etter barnet alder og behov er man på god vei. Det er utrolig hva litt maling og tekstil kan gjøre. Dette er noen av våre tanker bak det å skape trivsel i et hjem, for det man ønsker vil man ofte klare å skape, uavhengig budsjett eller størrelse. Det er viktig at et hus som skal selges også gir den potensielle kjøper en god følelse slik at de kan se for seg å bo der.

 

Ved boligstyling for salg stiller vi med full boligstyling og delstyling, her kan vi stille med møbler og interiør som selvfølgelig følger boligens identiet og særpreg. For større prosjekter som nybygg og restaurering av eksisterende bolig har vi gode samarbeidspartnere på det meste, samt håndverkere vi kan anbefale på det sterkeste. Her er det bare hvilken jobb man ønsker utført som spiller inn. Vi har snekkere, rørleggere, elektrikere med gode referanser, de tar på seg jobb som utføres i store deler av Østfold distriktet og kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

 

Til hus og hjem har vi har gode samarbeidspartnere på kjøkken, bad, garderober, gulv, maling, og listverk +++. Siden vi også driver en interiørbutikk med et god utvalg av interiør og tekstil har vi også pakker som tilbyr varer og veiledning til et fast beløp, slik at man enkelt kan lage et budsjett og jobbe ut fra det. Det finnes ingen prosjekter som er for små, vi kan hjelpe med alt fra å innrede en liten stuekrok til et helt hus. Innen digitale medier tilbyr vi det meste. Sammen kan vi finne løsninger og mål for ditt prosjekt / bedrift. Vi tegner opp og fremstiller prosjektet så realistisk som mulig ut fra dine/deres mål og ønsker. Vi tilbyr også profesjonelle og brukervenlige nettsider / webshop som passer inn under ditt konsept og kan via våre sosiale medier hjelpe til med å fremme deres virksomhet/prosjekt.

235634233_369707187885836_474834753795445818_n.jpg

Følg oss på Instagram @bycamillao

  • Instagram